Sirkelsalme (til Betlehem / til Jerusalem) – En konsert

2013; dur: 55'; Voices and live electronics; 
Text by Monica Aasprong

Maja S. K. Ratkje adaptation of poet Monica Aasprong poem “Sirkelsalme – til Betlehem / til Jerusalem” (Circle Psalm – to Betlehem/to Jerusale), reading Ratkje, Aasprong, Ghayath Almadhoun (Palestine/Sweden), Hanan Baqir (Palestine/Norway) and Dror Feiler (Israel/Sweden).

Et bestillingsverk av Maja S. K. Ratkje og Monica Aasprong med utgangspunkt i byene Betlehem og Jerusalem. Basert på Aasprongs utgivelse med samme tittel. Bestilt av Oslo Poesifestival. Stemmer snakker på ulike språk, musikken blander seg og møter ordene, stemmene og musikken distribueres i et flerkanals høyttaleroppsett. På scenen medvirker Ratkje, Aasprong, Ghayath Almadhoun (Palestina/Sverige), Hanan Bakir (Palestina/Norge) og Dror Feiler (Israel/Sverige).

monica

Scroll to Top