Bozar Electronic Arts Festival @ Bozar (NL)

KnackFocus.be:

(…)

Zaterdag werden we in de grote Henry Le Boeufzaal welkom geheten door een in duisternis gehulde Maja Ratkje, die door eenvoudigweg in de microfoon te blazen en te smakken en daar vervolgens op haar computer mee aan de slag te gaan een hele wereld opriep, waarin ze middels haar hemelse zangstem ook zelf naar binnen schreed. Wie zich door deze sirene liet verleiden kreeg daar echter dra spijt van, want niet veel later ging haar stem de hoogte in tot ze omsloeg in een schor gekrijs, dat vervolgens totaal vervormd en overstuurd de zaal rondzong tot we zouden gezworen hebben dat haar eigen haren ervan gingen wapperen. We kunnen niet ontkennen dat er in ons binnenste gaandeweg een diep verlangen naar geluideloosheid groeide, maar dit was niettemin indrukwekkend, zij het op enigszins bloedstollende wijze.

(…)

TM
Scroll to Top