Wach auf! (NO)

fra ballade.no 28.04.2009

Bertolt Brechts sosialistiske kritikk av kapitalismen og det etablerte – tonesatt av Kurt Weill og Hans Eisler – er en naturlig del av programmet når POING og Maja Ratkje holder sin årlige konsert 30. april.

Konserten arrangeres i år for sjette gang på Tranen – et av de få nostalgiske arbeiderklasse-stedene som er igjen i Oslo, og i tillegg til tyske sosialist-sanger har ensemblet også funnet fram amerikanske og norske arbeidersanger, blant annet av Rudolf Nilsen og Hans Rotmo.

Mellom øvrige gjester finner vi Torgny Amdam, kjent fra bandet Amulet. poeten Torgeir Rebolledo Pedersen og Vysotskij-tolker Jørn Simen Øverli.

Konserten er som vanlig torsdag 30. april kl. 20.00 på Vertshuset Tranen, Alexander Kiellandsplass i Oslo. Billetter kr 100/70 kjøpes i døra.

Dette i følge en pressemelding.

Scroll to Top