Marienborg: Forglemdemei (NO)

Siste kunsttog er gått ut til Marienborg atelierfellesskap, som pakker sakene sine og flytter fra den riveklare industribygningen. Helgens avslutningsutstilling bød på flere høydepunkter, men også en del arbeider som gjorde lite eller ingenting ut av seg.

PANG PANG

Marienborg atelierfellesskap

Med: Kjersti Berg, Ellen Sofie Griegel, Stein Erik Hansen, Jason Havneraas, Kitty Hertling, Edvine Larssen, Klara Lidén, Per Kristian Nygård, Maja Ratkje, Karianne Stensland, Tomomitsu Tada

20.–22. juni

Adresseavisen: “(…) Maja Ratkjes elektroniske støymusikk trollbandt og fascinerte til de grader, og fylte hver kubikkcentimeter av rommet med kvalitetslyd av en annen verden. Å overvære Ratkje live er noe av det mer suggererende jeg har opplevd. Tilbake står 12 bokstaver på påler lent inn mot et hjørne. Disse er Edvine Larssens bønn til trondhjemmerne: «Forglemmegei»; rester etter ordet stukket ned i bakken og avfotografert. Ingen fare, Edvine, Marienborg atelierfellesskap har satt varige og uslettelige spor i Trondheims kunstliv. Vær stolte, og lykke til videre.”

Anmeldt av SOLVEIG LØNMO 2008
Scroll to Top