Composition for Three Floors/ Komposisjon for tre etasjer

2001; dur: 16'-20'; 
Perc, acc. and voice in three levels

A comission for Steinhuset (an old stonehouse) in Hadeland, Norway. Performed by Cathrine Nyheim, Frode Haltli and Maja S. K. Ratkje. Improvisation over modules.

Hadeland Nyheter 23.oktober 2001: “(…)Stemningen var nesten meditativ under den 15 minutter lange konserten. 30 tilhørere ble delt i to. Den ene halvparten ble plassert sammen med slagverker Cathrine Nyheim i toppetasjen, mens den andre halvparten ble med komponist Maja S. K. Ratkje ned i kjelleren. I etasjen imellom satt Frode Haltli og spilte på akkordion. Musikerne utnyttet den særegne akustikken i Steinhuset, som gjør at lyden sprer seg godt mellom etasjene. Selv om sangeren sto i kjelleren, hørtes hun godt oppe i toppetasjen.(…)” John Erik Thorbjørnsensteinhuset

Scroll to Top