69 Marching Bars of Leftovers From an Old Century

1999; dur: 4'; Wind band (opt. marching band);
Score at Notebutikken


On the record [intlink id=”5296″ type=”post”]21 Marches for the 21st Century[/intlink].

Programme notes:

Intended as a march.

in Norwegian:

Stykket som er en bestilling til prosjektet “21 marsjer for det 21. århundre”, støttet av Norsk Kulturråd, er utgitt på Warner/Chappell Music. Stykket er innspillt av Forsvarets Musikkorps og utgitt på SIMAX.

Anmeldelse i Aftenposten 27.09.21:

“En marsj skal gå i dur, i fire fjerdedelstakt og ha klart atskilte deler, skriver komponisten i verkbeskrivelsen. Og denne marsjen går så absolutt i dur – som regel i flere av dem samtidig. Stykket skrider taktfast frem, som om korpset spiller flere marsjer på én gang. Melodier, akkompagnementsfigurer og tonearter kræsjer stadig inn i hverandre, og det hele ender opp som et deilig, organisert kaos.”

Scroll to Top