Maja Ratkje & Lasse Marhaug (…) | Nefertiti (SE)

majaGAS

Göteborgs-Posten 28.09.2013:

(…)Undantaget är duon Maja Ratkje och Lasse Marhaug som har ett mer fysiskt förhållningssätt till det som låter. I kollisionerna mellan olika beståndsdelar bildas nya och oroande energier. Den vackraste passagen av den stökiga och lekfulla spelningen består av en serie oväntade sidomanövrer. Plötsligt börjar Black Sabbath ljuda mitt i improviserade noisebruset och strax därefter hörs fragment från Marcel Duchamps anförande The Creative Act. Sabbath och Duchamp, det blir ett marriage in hell. Det raffinerade uppstår i det råa.(…)

Magnus Haglund

This entry was posted in Blog, Other concerts and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>